I drömmarnas värld

Jag drömde om dig inatt. Det är länge sedan sist. Konstigt egentligen. Konstigt eftersom jag tänker på dig varje dag. Vissa dagar varje timme. Saknade lillasyster. Älskade vän. Jag drömde att du hoppade in bredvid mig i min bil. Satte i ipoden och en låt började spelas. Verkar märkligt, men jag tror att det var den här låten du spelade. Den spelades iallafall i mitt huvud när jag vaknade trots att det är evigheter sedan jag hörde den sist.

Men det är klart, du kände ju mig. Hade du valt att spela en låt med text hade jag analyserat den utan och innan för att få fram ett budskap. Nu kan jag bara titta på det discodansande paret och le. Det kanske också var det som var meningen.
Låg i sängen i morse och önskade att jag inte vaknat innan vi fått en liten bilresa tillsammans. Är det för mycket begärt? Bara en kort liten bilresa, kanske mellan Kittelfjäll och Dikanäs. En väg jag kan utan och innan. Istället får jag nöja mig med att titta på bilder och minnas. Saknar dig så!
Foto: Kristian Inga

Det här är den sista bilden som jag tog på Karolina. Under vårflyttningen 2008. Vi höll på att flytta renhjorden från Lägsta mot Vilhelmina och tog en planerings paus. När jag skulle fota med mobilen, var det någon som sa att jag antagligen kommer bli rik på grund av den bilden. Att det skulle bli som den där kända bilden på arbetarna som sitter på rad på en planka högt över skyskraporna i New York:-) Renskötarna vid bommen. Sen skrattade vi och flyttade vidare.

Annonser

4 reaktioner på ”I drömmarnas värld

 1. Jag har väldigt starka minnen av en bilresa med Karolina, just mellan Kittelfjäll och Dikanäs.
  Eller det var faktiskt en liten buss och där blev det ”nakenfest” vilket gick ut på att om man inte klädde av sig så fick man inte åka med längre…
  Jag och Karolina kröp ihop och försökte gömma oss under min jacka… Tror inte att vi var så osynliga, men vi klarade oss iallfall.
  Vi fick behålla kläderna på och ändå åka med hela vägen till Dikanäs 🙂 värre var det för alla pojkar…

 2. Åh, va ja tycker att det e mysig att läsa din blogg kära kusin. Ska själv försöka att ta mig i kragen å starta en blogg. Själv tänker ja oxå ofta på Karro å saknaden e stor. Förra gången ja va hemma i Borkan så satt vi i soffa å kollade på tv å då var det en gubbe som dansa vattenspridaren tror ja att det var. Mattias å Olov-Daniel skattade å trodde inte att man kunde dansa en sak. Så då var ja tvungen att visa pimpelfiske. =) Då började ja sedan att tänka på den gången vi var på hotellet en valborg å du, ja å Karro dansade på massor av olika sätt. Kul hade vi i varje fall å samtidigt tycker ja lite synd om mina bröder att dom inte kan få sånna minnen me Karro. Men det e väl min plikt att dela me mig av sånna roliga minnen. Vill bara att du ska veta att ja tycker om dig å e glad över att få va din lillkusin. Kramar på dig!

  1. Lena Marie jag ser verkligen fram emot din blogg och är så glad över att du är min lillkusin!! Nu är det ju dock så länge sen jag såg er att jag är rädd för att jag inte kommer känna igen Nils Isak, han kanske till och med börjat få skägg?:-)
   Haha, pimpelspö dansen glömmer man inte så lätt. Kommer du ihåg att vi var på Girisjön och fiskade på dagen innan vi drog på hotellet. Och dagen innan det så hade jag och Karro en skoteruppvisning för er på Fetsjön. Vet du om Conny har kvar den filmen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s