Changing woman, dance on the weather lightening and feather mark her trail

I utblick Sápmi sändes idag en intervju med Buffy Sainte-Marie. Den måste ni lyssna på. Tyckte särskilt om hennes tanke om att vi alla är artister och bär på en kreativ kraft, men de flesta av oss använder inte sig av dem eftersom vi är så rädda att bli kritiserade och ifrågasatta. För att komma ifrån det borde vi istället fira varandra oftare och stödja det som är bra. Kloka kvinna. Men så säger hon ju också: ”-Konst kan stoppa krig, det kan skapa förändring i ett samhälle, det kan få människor att må bra, det kan underhålla”

En sak jag verkligen saknar med att jag inte går på fest så ofta som tidigare är att dansa. Fri dansa. Så där som man kan göra när alla andra är så onyktra att de inte bryr sig, och även om de gör det så brukar jag ändå glömma bort det. Så nu passade jag på att dansa vilt i köket till Star Walker. Det tycker jag ni också ska göra. På jobbet, genom att hoppa i sängen, hos svärmor, grannen eller var ni nu befinner er när ni lyssnar på programmet.
Ni hittar intervjun här.

Buffy+SainteMarie+9fc35b7ff6749153_large

Buffy+SainteMarie+buffyBuffy+SainteMarie+Buffy+SM_03Buffy+SainteMarie+buffy2Buffy+SainteMarie+protest12_ap_1402024Buffy+SainteMarie+B+SM+from+the+cover+of+Illumin Bilder

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s